Over mijzelf

 

20190201_193144[1]

 

 

Hoi! Ik ben Nicole Bekebrede, 44 jaar en ik ben zo’n 20 jaar werkzaam in de zorg. De eerste jaren als verpleegkundige en later (na de opleiding maatschappelijk werk) als sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Door het werken met mensen en in teams heb ik veel geleerd. Over mezelf, maar ook over wat mensen nu echt beweegt. Ik heb mogen bestuderen wat maakt dat mensen erbij zitten zoals ze er bij zitten. En dan bedoel ik hoe het qua stemming met ze gaat en wat hun manier van denken is. Maar de laatste jaren heb ik ook steeds meer gezien wat er bij mensen fysiek gebeurt; door wat ze mee maken in het leven en hoe ze hier mee om gaan. Door verschillende trajecten te doen heb ik ervaren dat ik steeds minder spanningsklachten kreeg en me fysiek steeds sterker ging voelen. Ik leerde ook voelen wat lastige of spannende situaties met mijn lijf deden..

 

 

 

Door de jaren heen heb ik geleerd hoe mensen mentaal sterker te maken. Maar hoe ik ze ook kon helpen het mentale èn fysieke in balans te krijgen .. dat zag ik als grootste en mooiste uitdaging. Ik ging mensen dus steeds meer teruggeven wat ik bij ze zag. Soms is deze bewustwording al genoeg om dat wat vast zit weer in beweging te krijgen. Maar niet altijd. Daarom ben ik in 2015 gestart met de opleiding tot lichaamsgericht coach bij het Atma in Amersfoort. De vaardigheden die ik had, heb ik flink uitgebreid. Het is nu zelfs zo dat ik de lichaamsgerichte benadering niet meer zou willen missen in mijn werk! Dus dit is wat ik nu het liefste doe; mensen met hart en ziel coachen via de lichaamsgerichte manier!

En nu dus de start van Kerngoed, mijn bedrijf voor lichaamsgericht coachen. Het voelt enorm goed dat ik dit mag gaan doen. Voel je welkom om kennis te maken. Er is geen betere manier om te ervaren of ik met mijn manier van werken bij je pas dan door het uit te proberen 🙂

 

0 reacties

 1. Где заказать замену термопасты в Москве?
  Отличная компания по ремонту компьютерной и оргтехники в Москве и области.
  Специализированный сервисный центр оказывает услуги по настройке и ремонту компьютера с выездом на дом. мастера организации установят операционную систему и драйверы, помогут подключить wi-fi и настроить оборудование.
  Удаление вирусов с Вашего компьютера, установка лицензионного антивирусного программного обеспечения. Чистка компьютера от пыли, настройка работоспособности, проклейка термопасты.
  Компьютерный мастер приедет в течение часа и произведет работы всё качественно. Предоставляется гарантия на все виды работ и услуг.
  Также, производится настройка принтера. Ссылки на сайт компании –
  замена термопасты на процессоре компьютера,
  замена термопасты hp москва,
  замена термопасты на процессоре компьютера, замена термопасты,
  ноутбука пыли замена термопасты,
  чистка компьютера замена термопасты цена.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *